CMS

19. jan. 2015
16. apr. 2024

CMS står for Content Management System, som i bund og grund betyder, at det er et system til styring af indhold.

Der findes mange forskellige systemer deriblandt også open source systemer som f.eks. Wordpress.
SaaS systemer vinder dog mere og mere ind i disse år, fordi du her får de samme fordele som Open source systemerne, men uden at skulle have udfordringerne med dem. De holdes også altid 100% up to date, og der er ikke udfordringer med sikkerheden som der ofte er i Open source - specielt i 3. parts plugins.
Det kan du læse mere om i vores Wordpress alternativ blogindlæg

Flex4B systemet - CMS

Flex4Business tilbyder et CMS i Flex4B systemet, som gør at du nemt kan styre indholdet på din webside via en brugervenlig editor.

Det er et super moderne system som har drag and drop, mange templates/skabeloner, mange funktioner og samtidige er super brugervenligt. Det er lavet så alle kan oprette og opsætte en side, og det er meget nemmere og mere intuitivt at bruge end f.eks. Wordpress.

Big screen Flex4B illustration

Systemet er samtidige et SaaS (Software as a Service) system som betyder at det altid holdes opdateret. F.eks. sikrer vi at det holdes up-to-date med
- Sikkerheden
- Teknisk søgeoptimering (SEO)
- Brugervenlighed
- Teknologi
og meget mere.
Ydermere får du hos os gratis løbende nye funktioner - uden det koster dig noget.

Derudover kan systemet også udvides med både webshop, billetsystem, sæsonkort system og meget andet, hvis man har de behov. Der er også mulighed for plugins som giver adgang til funktionalitet, integrationer og meget andet.

Vores system er lavet så alle kan bruge det, og vi hjælper dig hele vejen i mål med webdesign, optimering af content, evt. annoncer på Google og sociale medier og meget mere, så du kan få en succefuld side. Systemet holdes opdateret med nyeste tekniske SEO, og vores system guider dig også til bedre indhold

Med Flex4B systemet får du en stærk relation mellem jer og jeres målgruppe, og som samtidige kan hjælpe jer med digitalisering af flere processer. Vælger du webshop også, så har systemet mange værktøjer til at øge salg og sikrer optimal markedsføring til jeres kunder.

Der er selvfølgelig også plugin til gængse værktøjer som f.eks. Meta pixel (Facebook pixel), Google Analytics og Google Tag Manager

Kontakt Flex4Business for at høre mere

CMSwebside med cmswebside med administrationWordpress alternativ