PHP

17. dec. 2016
17. dec. 2016

PHP benyttes i dag på 77,6% af alle websider med server site programmeringssprog ifølge w3techs.com
Det gør det til det klart mest anvendte server side programmeringssprog i verden.

PHP har haft sine op og nedture, og havde bl.a. en nedtur de sidste år i 10erne hvor udviklingen var gået lidt i stå. I PHP 7.4 (28. nov. 2019) og især PHP 8 (første version 26. november 2020) kom der dog gang i udviklingen igen. Der kom en masse nye muligheder, og sproget blev opdateret til dagens standard på mange områder. Samtidige blev ydeevnen også kraftigt forbedret.

PHP er derfor stærkt tilbage, og selvom man i mange tilfælde også benytter andre sprog f.eks. nogle af de javascript baserede, så er der fordele og ulemper ved begge dele.

Bruger Flex4Business PHP?

Flex4Business benytter PHP alle de steder hvor det giver mening i Flex4B systemet. Det sikrer hurtige, stabile og sikre side med vores egenudviklede framework. Normalt benytter vi databaserne MySQL eller MariaDB, som er store kendte databaser brugt i hele verden af både store og små firmaer.
Flex4Business benytter dog også javascript-baserede sprog til de dele af systemet hvor det giver bedst mening.
Vi programmerer objektorienteret uanset hvilket sprog vi laver dele af systemet i, og er i stand til at kommunikere med andre systemer og programmer.

Som kunde vil du ikke lægge mærke til hvilket sprog vi bruger, men du kan være sikker på at dit websystem er både fremtidssikret og samtidigt benytter et gennemprøvet og sikkert fundament, samt at vi tager de rigtige valg ift. ydeevne, sikkerhed og brugervenlighed - og at de baseres på faglige valg og ikke på hvilke sprog der hyper lige nu (hvilket ofte skifter).

Læs mere om PHP