Vi støtter Knæk Cancer 2020

9. sep. 2020
9. sep. 2020

Vi støtter for 5. år i træk Knæk Cancer med 10.000 kr., og håber at I alle, både private og erhverv vil støtte op om kampagnen på
https://knaek.cancer.dk

Hos Flex4Business støtter vi hvert år Knæk cancer og Hjertegalla (Hjerteforeningen) med faste beløb. Derudover hjælper vi også gerne andre steder hvor vi kan. Så hvis du har noget som du mener vi bør støtte er du altid velkommen til at kontakte Flex4Business
Bemærk at selvom vi gerne vil, så har vi desværre ikke mulighed for at støtte alle, så vi håber på din forståelse hvis vi ikke kan hjælpe, og ønsker dig held og lykke med at få støtte et andet sted.

Hvad er Knæk cancer?

Knæk Cancer er en tilbagevendende begivenhed som kommer en gang årligt og har til formål at støtte Kræftens bekæmpelse i deres arbejde med at bekæmpe kræft, og hjælpe alle dem der er påvirket af den forfærdelige sygdom.

Knæk Cancer sendes på TV2 og er et indsamlingsshow hvor der er fokus på at hjælpe forskningen mod kræft, og bliver klogere på hvordan behandlingen af kræft kan forbedres. Samtidige er der også fokus på at hjælpe folk med kræft, efterladte og andre der er påvirket af den forfærdelige sygdom.
Showet er bygget op om det alvorlige emne, men med fokus på det gode i at vi står sammen for at bekæmpe kræft.

Knæk Cancer laves sammen med bl.a. TV2, og der er hvert år mange private og virksomheder der støtter op omkring det.